fiajungdalen.blogg.se

Chokladens dag

Publicerad 2015-11-12 08:02:54 i Allmänt,

Godmorgon!

Natten har varit okej, två amningsuppvak och ett magontsvaknande på morgonen. Det får klassas som godkänt tycker jag. Nu sussar han sött igen sen en halvtimme tillbaka.

Jag släppte ut alla hästarna i morse redan 20 över 6 eftersom Wille hade väckt mig och det kändes meningslöst att ligga kvar en kvart bara. Kallt som tusan var det och frostigt i backen. Bra , jag hoppas det fryser på fort som tusan nu så jag slipper leran som blir bitvis i hagen. 

Jag ska vila en stund till hade jag tänkt innan jag ska ta itu med lite pappersjobb och vänta på hovslagaren. 

Jag hoppas ni får en fin torsdag


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela