fiajungdalen.blogg.se

Bus och skratt

Publicerad 2015-11-09 22:39:28 i Allmänt,

Vilken härlig liten kille våran William är. Nu när han börjar bli en "normal" bebis så bjuder han på leenden och höga skratt till både höger och vänster. Han är en riktigt rolig liten figur och det blir mycket bus här hemma.

Min förkylning den går både upp och ner och ena stunden känner jag mig knockad och ena stunden känner jag mig pigg. Har fått lite plockat här hemma och som sagt en hel del bebismys och lek.


Efter middagen så fortsatte vi greja här hemma med lite hyllor och försök till att organisera Olivers rum. Det är rena kaoset där uppe så vi behöver verkligen få ordning. Han ska ju få en tv hörna och sen behöver han hyllor och lådor så vi har mätt och letat bra möbler . Det kommer bli bra sen.

Jag ska gå å ta in tjejerna om en stund bara lilleman kan somna . 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela