fiajungdalen.blogg.se

Bästa morgonen på länge

Publicerad 2015-11-15 10:04:28 i Allmänt,

Godmorgon!

Efter en riktig skitnatt där nattens sammanlagda sovtimmar blev totalt tre där en timme var den som var längst sammanhållen. Så när han väl somnade med bröstet i munnen halv åtta så skyndade jag mig att gå till stallet.

Fodrade grabbarna och gav iris en liten tuss Hö. Både Lima och iris har alltid Hö kvar på morgonen så dom är sällan hungriga. Mer sugen på grabbarnas mat, mina får ju inget kraftfoder än så länge. Lima kommer få sen när hon tränas hårdare men än så länge har hon inget behov av det förutom sina mineraler. 

Tog ut Lima på gången och gjorde henne fin. Så med lindade framben och lackade hovar skrittade vi ut i den friska novemberluften. Mer om den kommer i ett senare inlägg.

Min ljumske gör ont utav själva fan och jag vet inte gur jag ska bära mig åt riktigt. Tog en lång skön dusch och känner mig nu som en ny människa. När Wille tar sin förmiddaslur då ska jag sova sova sova och bara känna lugnet. 

Ha en fin söndag nu
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela