fiajungdalen.blogg.se

Å nej

Publicerad 2015-11-03 08:44:43 i Allmänt,

Godmorgon!

Jag som trodde jag skulle klara mig från förkylning, ni vet man tror man är superwoman när man ammar. Så verkar inte fallet vara, jag har skitont i halsen. Dessutom har Wille varit täppt i näsan hela natten så han lär väl snart få feber och bli sjuk. Det är det värsta , när dom små blir förkylda. 

Tjejerna är frisk i alla fall och i natt har Lima legat ner å sovit för första gången på ett par nätter. Förhoppningsvis har hon landat i allt det nya som blev och nu återgått till att vara trygg. Även iris verkar ha kommit till ro igen men hon äter fortfarande dåligt inne. Funderade på att sätta hönät igen till henne men jag har lite dålig erfarenhet av det . Dels pga förslitningar på tänderna men även den ökade risken för spänningar i nacken och ryggen och sen för skaderisken som trots allt ökar med ett nät i boxen. Så hon får nog fortsätta äta på golvet och hoppas på att hon snart äter bättre igen. Nu gör det inte så mycket på henne då hon är rätt rund ;) hon äter ju ute i hagen hela dagen så hon kanske är nöjd så bara.

Nog tjötat om det. Snart drar sista omgången igång i mordet på Lisa Holm och det ska jag givetvis följa på tv4play som sänder live. 

Rida och vardagliga sysslor är vad dagen bjuder på och försöka kurera mig.

Ha en fin dag 


Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2015-11-03 08:51:52

Gud vad lång han blivit!

Svar: ha ha ja han har dragit iväg på längden. Lång och slank :)
Fia

Postat av: Johanna

Publicerad 2015-11-04 18:42:17

Signes raka motsats, hon jobbar med kort och kompakt :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela