fiajungdalen.blogg.se

1 År

Publicerad 2015-11-09 19:05:00 i Personligt,

Idag den 9 november är det ett år sen en väldigt älskad och omtyckt person gick bort. Han gick bort åt helskotta för tidigt även han och jag tänker på honom ofta. Varför är det alltid dom bästa som får gå i förväg?
 
U var en väldigt omtyckt person , jag tror inte att det fanns något ont i honom överhuvudtaget och det fanns nog ingen som kunde säga ett enda ont ord om honom heller. För mig var han en stor trygghet under alla mina år i Ånge, inte bara för att han tillhörde familjen , han var liksom en stor nallebjörn som alltid hade en öppen famn och nära till skratt.
 
Han lärde mig mycket om både häst och hund och han hade alltid en väldigt enkel lösning på det mesta. Jag har fortfarande så fruktansvärt svårt att förstå att det redan gått ett helt år sen han rycktes ifrån oss.
 
Han kommer föralltid vara väldigt saknad och väldigt älskad.
 
 

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2015-11-09 22:38:27

Har det redan gått ett år? Nallebjörn med en trygg och öppen famn skriver jag under på. Stor saknad.

Svar: Ja det är helt sjukt :( älskad och omtyckt av alla .
Fia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela