fiajungdalen.blogg.se

1 år sen

Publicerad 2015-11-01 18:51:21 i Allmänt, Personligt,

Ja igår var det ett år sen jag gjorde en omfattande operation av mitt trasiga knä.

Korsbanden och ledbanden skulle sys ihop och korrigeras. Till korsbanden gick man i och tog en sena i baksida lår och gjorde på så sätt nya korsband och det inre ledbandet syddes ihop och menisken skrapades. 
Operationen tog ganska lång tid men framförallt så tog det flera timmar att få mig att vakna ur narkosen. Oerhört svårväckt och dom fick köra mig till akuten till slut . 


Ett helt år sen, shit vad tiden gått fort samtidigt som det känns oerhört långsamt. Förmodligen för att dom efterföljande 8 månaderna blev dom värsta månaderna i mitt liv. Från att jag vaknade upp efter operationen så spydde jag konstant . Då visste vi ju inte att lilla Wille var 6 veckor gammal i min mage.Helt sjukt ändå hur allt blev , vilken vändning livet tog där för 1 år sen. Sista dagen i oktober 2014 . Nu ett år senare ligger jag här med världens vackraste lilla prins bredvid mig och blickar tillbaka på dom här äckliga bilderna med blandade känslor . 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela