fiajungdalen.blogg.se

Blööö

Publicerad 2015-03-31 23:38:22 i Allmänt,

Hej hopp!

Det bjöds ju till och med på några solstrålar idag efter lunchtid. Man får vara glad för det lilla ibland. Jag och oliver började ju morgonen med att sjunga (läs kraxa) fram en vacker sång till våran älskade thompa som fyllde hela 30 år idag. Herregud vad vi börjar bli gamla ;) 

Jag har kräkts en hel del idag och inte alls mått bra. Jobbigt som tusan men det är bara att bita ihop och hoppas på att morgondagen blir bättre. Olivers feber har lagt sig nu äntligen men han är fortfarande inte pigg .

Eftersom solen tog å kikade fram så plockade jag av iris det ena täcket, Lima fick behålla sina på, kände på henne och hon var inte speciellt varm under täcket och dessutom så verkade vädret ganska ostabilt så dom fick behålla täcke på. Fyllde upp deras nya lite större balja med vatten och kämpade sen med nya höbalen som kom idag.

Fick både spy och sätta mig ner emellan varven för att inte bryta ihop totalt, men skam den som ger sig. En del av balen är nu avskalad så får jag fortsätta imorgon om jag orkar. Herregud säger jag bara , herregud vad jag längtar efter att kunna använda kroppen ordentligt. Jag längtar inte bara efter att kunna rida igen utan jag längtar efter gymmet , jag längtar efter att kunna pressa kroppen och se resultat. Jag längtar efter att kunna skala av allt fett, få fram musklerna och kunna klä sig snyggt. Jag längtar efter att kunna gå på en vanlig jävla promenad utan att behöva spy eller få såna sammandragningar att man inte kan stå raklång. Jag längtar efter att kunna röra mig normalt utan att pusta, flåsa och stånka. Nä fy fan för att vara gravid och fy fan för att vara fet.

Men mest av allt längtar jag efter att inte behöva må illa dygnet runt, att slippa spy varje dag . Det är verkligen något jag längtar efter att det ska ta slut. Det här har varit en rejäl påfrestning och är fortfarande.

Men nog om gnäll om det, jag har mycket att se fram emot och jag ska väl egentligen inte klaga. Det finns dom som längtar efter att vara gravid, dom som kämpar år ut och år in men som av någon anledning inte kan bli gravid, dom skulle förmodligen gladeligen ta över mitt mående bara dom fick bli mamma . 

Tjejerna är nattade iaf , hade pusskalas deluxe med dom båda. Lima är den som i särklass pussas bäst. Hon kan ibland suga in min mun med sina läppar , ha ha sjukt äckligt men det är gulligt när hon gör det. Min fina vita prinsessa, som jag älskar henne. 


Foto: Jennifer Karlsson 

Rise and shine

Publicerad 2015-03-31 07:40:19 i Allmänt,

Godmorgon tisdag!

Värst vilket tråkigt väder det var idag att vakna upp till, snöblandat regn. Det innebär att det blir slaskigt värre och nu börjar en period som jag hatar , lerperioden. Jag längtar till sommaren av många anledningar just nu , inte bara för att vårat lilla barn kommer till världen och jag kan få mitt liv tillbaka nä jag längtar även till gräsfyllda hagar, sol och värme. Hästarna såg ut att hålla med mig när jag släppte ut dom i morse.

Lima fick behålla sitt 100 grams innetäcke på och sen ett helhals skaltäcke utanpå. Iris som fryser så hon bara skakar och spänner sig fick ett 200 grams täcke under och skaltäcke över. Vill ju helst undvika dubbla täcken men ibland är det befogat.

Lima har inget fodrat helhalsregntäcke Och på alla hennes vanliga regntäcken utan hals så rinner det ner längs med bogen efter några timmar ute. Iris täcken håller inte riktigt helt tätt så därför blir det dubbla på henne.

Ute är dom iaf med mycket Hö så dom överlever garanterat. 

Oliver har fortsatt feber så det blir en lugn dag hemma . Jag mår inge vidare jag heller och kräks i vanlig ordning. Blir till att sova bort några timmar nu hoppas jag på. Behöver vila både hals och mage.

Vi hörs senOm

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela