fiajungdalen.blogg.se

Veckoschema Lima

Publicerad 2014-06-30 18:01:00 i Veckoplanering,

Måndag: Longeras
 
Tisdag: Skrittas på hårt underlag
 
Onsdag: Vila
 
Torsdag: Markarbete
 
Fredag: Joggas alla gångarter
 
Lördag: Skrittas
 
Söndag: Hoppträning
 
 

Malta

Publicerad 2014-06-30 14:59:00 i bilder,

 Jag bjuder på ett litet urval av bilder från Malta, vi hade verkligen en helt underbar semester och min 30 års present i förskott hade inte kunnat vara bättre.
 
Tack älskade Thomas för allt <3

Ny vecka

Publicerad 2014-06-30 11:41:26 i Allmänt,

Ny måndag , ny vecka och nya tag eller hur. Jag börjar min vecka med att vakna upp i båten , så sköööönt. Trist jäkla väder dock och det är ju mindre skönt. Hade tänkt jobba Lima i linan så här på morgonkvisten men hann inte med mig riktigt utan gör det ikväll istället.
 
Min vecka börjar som alltid med vägning dessutom, ytterligare nästan ett kilo har trillat bort, mätning är ju inte förrns om tre veckor så det ska bli spännande att se vad som hänt då. Efter utlandsresan så har jag faktiskt inte kommit igång alls med träningen, utan energin har lagts på helt andra saker men jag ska försöka peppa mig själv till att komma igång igen. Har promenerat åtmindstonde.
 
Dagen bjuder på jobb så egentligen gör det inte så mycket att det är skitväder men det är ju så trist att brännan redan börjar flagna bort och man är snart lika blek som under vintertid.
 
Ja ja strunt samma jag håller på att planera en massa roliga saker här framöver, bra att ha något att se fram emot , nu blir det till att jobba igen.
 
Ha det gott
 
 

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela