fiajungdalen.blogg.se

Nähäpp

Publicerad 2014-02-28 10:55:00 i Allmänt,

Plan A och plan B på sadlar sket sig....bara älskar när det står ett pris på annonsen och sen lägger dom till en sisådär 10.000 på priset.
 
Så nähäpp.....jag letar vidare
 
 

Here we go again

Publicerad 2014-02-28 09:35:11 i Allmänt,

Min vän Mattias har varit försvunnen i några dagar och nu har missing people gått ut med en efterlysning på honom. Lilla Matsa, vad har du nu hittat på??
 
 
Världens roligaste kille, som alltid spexat och grejat under alla år jag känt honom, 14 års vänskap är en lång tid och jag hoppas att du kommer tillbaka även den här gången .
 
 

Godmorgon!

Publicerad 2014-02-28 08:40:39 i Allmänt,

Hästarna fick komma ut tidigt i morse då jag ändå var vaken, Lima hade rivit ner en hylla som hon har utanför sin box, nån som är sur minsann ;)
 
Hovis är fortfarande sjuk så hon får gå skolös tills på måndag, ska ta å linda på en linda över hoven så att den inte trasas sönder .
 
Idag fyller min älskade vän Vickis år och imorgon ska hon firas med buller å bång :) Gå gärna in på hennes blogg och säg Grattis <3
 
2 av mina bästa :)
 
 

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela