fiajungdalen.blogg.se

Slut

Publicerad 2013-10-31 23:34:45 i Allmänt,

Återkommer imorgon om dagens piaträning. Nu blir det till att tina upp kroppen hos mannen jag delar mitt liv med och somna gott.Hoppträning!

Publicerad 2013-10-31 21:34:00 i Lima,

Pia träningen i torsdags var toppen. Jag fick med mig underbaraste Vickis som hästskötare.
 
Lima var lite på tårna och tvångade lite trots att hon åkt med sadeln på sig. Att hon dessutom fick rikspanik över ett hinder som hon tyckte var skitäckligt gjorde inte saken bättre ;)
 
Spänd och lite stressad och ville inte riktigt samarbeta alls idag. Hon gick emot skönkeln en hel del och jag hade svårt att få henne att söka sig framåt. Galoppfattningarna passade inte riktigt heller damen ifråga utan hon var som hon är ibland.
 
Många olika linjer och svängar idag som var riktigt roliga och lite trixiga emellanåt. Lima hoppade väldigt väl tycker jag, fina språng och helt okej takt och tempo. Jag däremot måste lära mig att andas emellan varje hinder, försöka hoppa ett hinder, sätta punkt innan jag rider an mot nästa.
 
Blir som lite övertänd nästan, vi är varandras spegelbild jag och Lima. Hur som helst var jag väldigt nöjd med dagens träning och det kändes bra. Pia är vädligt nyttig att rida för med mycket bra övningar och engagemang för sina elever.
 
Vickis har filmat några av övningarna och dom kommer förhoppningsvis laddas upp här inom kort. Just nu strular tekniken så vi får väl se ;)
 
 
 

No blogging no riding

Publicerad 2013-10-30 23:06:34 i Allmänt,

Herregud vad dagarna springer iväg, vips så är det julafton och jag har inte hunnit ett skit.

Lima skoddes idag och fick så fina fötter. Jag är som alltid helt sjukt nöjd med Lisa som skor. På den här tiden hon skott Lima så har hovarna blivit mycket bättre och benställningen rakare.

Hade bokat in ett möte på kvällen som drog ut lite på tiden så jag hann inte med att rida. Helt enkelt. Imorgon är det hopplektion för Pia igen. Spännande.

Blir rally hem från jobbet å fixa då.

Nu blir det godnattenOm

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela